Met respect voor het verleden
En het comfort van het heden

THEO BOUWMAN

Kozijnen, deuren en ramen bij Houtindustrie Bouwman

Van ons krijgt u maatwerk, service en vakmanschap

Houtindustrie Bouwman is een moderne KOMO-gecertificeerde timmerfabriek in Eindhoven, die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

Opgericht in 1937, mogen we met trots stellen dat Bouwman een onderneming is die de oude ambacht van de timmerfabriek combineert met moderne productietechnieken. Houtindustrie Bouwman is de betrouwbare partner in timmerwerk voor de bouwsector, particulieren en woningbouwverenigingen met een heldere werkwijze en duidelijke prijs-en leveringsafspraken.

Specialist in het vervaardigen van kozijnen, deuren en ramen. Door onze jarenlange ervaring hebben we vaak oplossingen die niet direct voor de hand liggen, maar die voor de voortgang van een werk wel essentieel zijn.

Daarnaast is Houtindustrie Bouwman FSC gecertificeerd. Dit FSC keurmerk is een beloning voor de duurzame werkwijze van de timmerfabriek en geeft aan dat Bouwman enkel duurzaam hout gebruikt voor zijn producten.

Korte doorlooptijden, service op maat

Ons uitgebreide machinepark maakt dat wij zeer korte doorlooptijden kunnen garanderen. Plus maximale flexibiliteit natuurlijk. Deuren, ramen, kozijnen worden in no time op maat geproduceerd, in de juiste kleur gespoten en indien gewenst met glas op locatie afgeleverd. Ideaal voor aannemers en vastgoedeigenaren, maar zeker ook voor particulieren en woningbouwverenigingen. Onze klanten weten dat ze bij ons alles onder één dak vinden, wat de doorlooptijden van onderhoudswerkzaamheden tot een minimum beperkt en de bewonerstevredenheid bevordert.